Rekry

Kiinnostaako työt taksialalla?

Haluatko taksialan ammattilaiseksi?

Tule mukaan luotettavaan yritykseen, joka tarjoaa ahkeralle tekijälle kannustavan palkkauksen ja mukavan työyhteisön! 

Taksinkuljettajaksi?

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja haluamme jokaisen asiakkaan nauttivan korkeasta laadusta ja ystävällisestä palvelusta. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa kuljetustehtäviisi kuuluvat niin Taksi Helsingin/Lähitaksin välittämät ajot kuin yritysasiakkaidemme sopimusajot.

Jokapäiväisessä toiminnassamme pyrimme aina korkean laadun ja ystävällisen palvelun avulla mahdollisimman parhaaseen asiakaskokemukseen. Toivommekin myös Sinulta kunnianhimoista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan.

Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti suomen kielellä, joten hallitsethan sen sujuvasti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun paikallistuntemusta arvostamme erittäin paljon.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info@wiigo.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen osoitteessa www.wiigofi/rekry.

Oletko jo ammattilainen?

Mikäli olet jo taksialan ammattilainen, voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info@wiigo.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen osoitteessa www.wiigofi/rekry.

Tehtävään valituille, jo kannuksensa hankkineille ja kouluttauneille uusille työntekijöillemme maksamme kertaluonteisen 500 euron kokemuslisän.

Tarjoamme Sinulle

  • Henkilöliikenteessä palvelemme asiakkaitamme jatkuvasti uudistuvalla ja sähköistyvällä Premium-luokan kalustolla.
  • Helsingin toimisteen kaikissa autoissamme on Taksi Helsingin tilausvälitys, jonka lisäksi palvelemme yritysasiakkaitamme Helsingissä, HKI-Vantaa lentoasemalla ja Itä-Uudellamaalla.
  • Porvoon toimipisteen kaikissa autoissamme on Lähitaksin tilausvälitys, jonka lisäksi palvelemme yritysasiakkaitamme Helsingissä, HKI-Vantaa lentoasemalla ja Itä-Uudellamaalla.
  • Lakisääteisen työterveyshuollon
  • Asianmukaiset työvaatteet

Toimitilat

HELSINKI

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Itäkeskuksessa, kauppakeskuksen kiinteistössä. Kulkuyhteydet meille on loistavat, sillä mm. metrolla kuljet suoraan meidän ovelle. Tiloistamme löytyy pysäköintitilojen lisäksi autonpesutilat sekä kahvihuone. Olemme tilojen ainut käyttäjä, joten oman oman autosi voit pysäköidä lämpimään halliin työvuoron ajaksi. Sähköauto latautuu myös toimitiloissamme.

PORVOO

Toimitilamme sijaitsevat Porvoon Ölstenissä. Tiloistamme löytyy pysäköintitilojen lisäksi autonpesutilat sekä kahvihuone. Olemme tilojen ainut käyttäjä, joten oman oman autosi voit pysäköidä usein lämpimään halliin työvuoron ajaksi. Sähköauto latautuu myös toimitiloissamme.

Koulutus

Meille kuljettajien ammattitaito on erittäin tärkeä asia, jotta voimme olla varmoja asiakkaidemme parhaasta mahdollisesta palvelusta. Koulutammekin Sinut palvelemaan asiakkaitamme ammattitaitoisesti ja tuemme Sinua jatkuvasti kehittymisessä matkalla alan huipulle. Koulutukseen valituille, koulutusaika on palkallinen.

Palkkaus

Palkkaus taksialalla on provisiopohjainen. Maksamme palkkaa 40% alv. 0 ajotulosta. Lisäksi maksamme loma-ajan palkkaa 11,5%. Palkanmaksu tapahtuu 2 kertaa kuukaudessa, jokaisen kuun 15. ja viimeinen päivä.

Yhteydenottolomake

Voit olla meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen kautta voit myös lähettää meille halutessasi CV:si.


    Wiigo taksiliikenne
    Wiigo tavaraliikenne